top of page
naturleg legepladser pige stige.jpg

KLASSISKE LEGEPLADSER

LEG OG LÆRING I ÉT

KLASSISKLEG er ikke kun et legerum, men også et læringsrum. Gennem interaktion med omgivelserne og kammeraterne lærer børn værdien af samarbejde, fantasi og respekt for naturen.

NATURLEGs Klassiskleg er en hyldest til barndommens enkle glæder og naturens uendelige underværker, hvor smil og skønhed opstår, når fantasi og virkelighed forenes.

Klassisk leg naturleg.dk.jpg

BYGGET MED OMHU

Vores klassiske legepladser er designet med fokus på både kvalitet og sikkerhed. Hver eneste klassiske legeplads er bygget med omhu og håndværk, der sikrer langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed mod elementerne. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet og som er FSC godkendt, der er skånsomt for miljøet.

FANTASI BLIVER TIL VIRKELIGHED

Klassiske legepladser for de mindre børn er som et kreativt lærred, hvor fantasien bliver til virkelighed. Dette er også stedet, hvor de første skridt tages. Gangbroer og små stier skaber en følelse af udforskning og selvstændighed. De mindste børn mærker stolthed, når de mestrer balancen og krydser veje, der fører til nye eventyr og skjulte skatte.
 

img_AG_19124_01--PN--hres.jpg
bottom of page